loader image

O nama

Mi smo tim koji pruža visok nivo saradnje i podrške. Tim koji se okuplja na svakom projektu kako bismo osigurali da naši klijenti dobiju najbolje rezultate.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In eget placerat quam. Duis suscipit porta porttitor. Ut efficitur purus in nunc luctus imperdiet.

Seđida Al-Tawil

Naša misija

Težimo ka tome da izgradimo najbolja rješenja za naše klijente, koja će biti ekološki prihvatljiva, pouzdana i vrlo efikasna.

Naše vrijednosti

Nastojimo da budemo korak iznad svih, i da uvijek idemo korak dalje bez obzira na nivo ozbiljnosti i odgovornosti. Sve izazove prihvatamo sa lakoćom i pristupamo profesionalno pri rješavanju istih. Cilj nam je da isporučimo svoja rješenja na najbolji mogući način, na obostrano zadovoljstvo.

Zašto GENE ?

Mi smo kompanija koja posjeduje dugogodišnje iskustvo u raznim poljima energetike. Naš projektni tim ima za zadatak izradu tehničke dokumentacije u kojem su objedinjene sve faze izrade nekog elektroenergetskog objekta, svih naponskih nivoa.

Pored toga nudimo i usluge izgradnje ekološki prihvatljivih rješenja, od projektovanja pa sve do same izgradnje, po prinicupu “ključ u ruke”.

Kao cjelina činimo tim od odgovornih i iskusnih uposlenika koji su spremni odgovoriti na sve vrste izazova.

Preko 10 godina poslovanja

Rejting od 5 zvjezdica

Brzo prilagođavanje

Korisnička podrška

GENC i GENE ITS

Pored usluga inžinjeringa, ispitivanja i projekt menadžmenta u energetici, nudimo i IT usluge, te usluge građevinskih radova.

General It and Software Solutions

Osnovana 2021. godine uspješna kompanija koja se bavi uslugama u IT domenu. IT konsalting, implementacija cjelokupnog IT sistema, konfiguracija i serivs IT opreme i uređaja te izradu i održavanje web stranica.

General constructions

Osnovana 2020. godine kao kompanija koja se bavi svim vrstama usluga u građevinskom smislu. Adaptacija stambenih i poslovnih objekata, izgradnja poslovnih i stambenih objekata, izgradnja objekata po principu "ključ u ruke" kao i izgradnju fotonaponskih elektrana.